Kysymys 1.
Mistä löydän jälleenmyyjän EnGarde -liiveille?
Mene tilaustietoihin löytääksesi lähimmän EnGarde jälleenmyyjän.

Kysymys 2.
Minkä tason ballistinen suojaus minun tulisi tilata?
NIJ Luokka II on hyvin tasapainoitettu mukavuuden, näkymättömyyden ja isku-osuman väliltä.

Luokka III-A pysäyttää suurimman osan käsiaseiden luodeista, kuten 9mm sekä .44 magnumin. Luokat III ja IV suojaavat sinua konetuliaseilta ja lähtönopeudeltaan nopeilta luodeilta.

Tottakai mikään liivi ei anna täydellistä suojaa tuliaseita vastaan, mutta ne antavat parhaimman suojan tilanteen vaatiessa. Alemman tasoluokan liivit eivät rajoita liikkumista, mutta antavat heikomman suojauksen.

Luokkaa IIIA suositellaan poliiseille. Tämän luokan liivit ovat alan käytetyimpiä sillä niissä yhdistyy turvallisuus, kustannustehokkuus sekä mahdollisuus piilottaa liivi vaatteiden alle.

Luokat III ja IV vaativat painavien inserttejen lisäämistä jotta niillä päästäisiin luokkaan IIIA. Lisäksi ne ovat painavampia ja kalliita. Luokkien III ja IV inserttejen ero on se, että luokka IV antaa suojan myös panssariluoteja vastaan. Nämä liivit ovat erittäin haluttuja käyttäjillä jotka voivat kohdata työssään konetuliaseita.
Voit katsoa allaolevasta ballistisesta taulukosta lisätietoja suojauksen tasosta.

 

Kysymys 3.
Entäs suojaus kivääreitä sekä pieniä konetuliaseita vastaan?
Kiväärit sekä pienet konetuliaseet laukaisevat ammuksen suuremmalla voimalla, joka tekee pehmeän suojaliivin tehottomaksi. Tämän vuoksi suosittelemme levyinserttejä jotka nostavat luokan IIIA, luokaksi III tai IV edessä sekä takana. EnGarde Finland tarjoaa Keraamisia/Aramidisia sekä DYNEEMA® -inserttejä suojaamaan rintaa sekä selkää. Pehmeät suojaliivit antavat suojan ainoastaan pistooleita sekä haulikoita vastaan.

Kysymys 4.
Kuinka mukavia liivinne oikein ovat käyttää?
Kaikki suojaliivimme suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle erikseen, joka mahdollistaa sen, että ne sopivat sinulle täydellisesti. Suunnittellumme antaa sinulle sekä täydellisen istuvuuden, mutta myöskin parhaimman suojan elämällesi heti kun puet sen päälle. Nykyaikaisten materiaalien kuten DYNEEMA®:n käyttö lisäävät liivien käyttömukavuutta.

Kysymys 5.
Kuinka kestäviä liivinne oikein ovat?
Kaikki liivimme valmistetaan DYNEEMA® -materiaalista, maailman kestävimmästä kuidusta. DYNEEMA® -paneelit taataan antamaan suojaa jopa kymmenen vuoden ajaksi. Tehtyjen testejen perusteella on huomattu, että jopa kymmenen vuoden jälkeen tuotteen ballistiset ominaisuudet ovat yhä samanlaiset.

Kysymys 6.
Kestävätkö liivinne puukotuksen?
Kaikki DYNEEMA® -liivimme suojaavat jopa 15 joulin pistoa vastaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että liivi antaa suojan rikottuja pulloja sekä veitsiä vastaan. Isku neulalla johtaa ainoastaan särkyneeseen neulaan ja vahingoittumattomaan liiviin useimmissa tapauksissa. Suoraan putoavat kohteet kuten jääpuikot voivat kuitenkin lävistää liivin, vaikkakin se ei ole todennäköistä. Ole hyvä ja napsauta tähän nähdäksesi lyhytfilmin jossa henkilö jolla on päällä EnGarden liivit joutuu neulalla hyökkäyksen kohteeksi.

Kysymys 7.
Onko teillä tuotekuvastoa?
Olemme pahoillamme, emme julkaisu erikseen tuotekuvastoa. Palvellaksemme sinua paremmin ja pitääksemme tuotetiedot ajan tasalla päivitämme ne ainoastaan tälle sivulle.

Kysymys 8.
Onko mahdollista saada alennusta suurimmista tilauksista?
Jälleenmyyjämme neuvottelevat kanssasi mielellään alennuksista.

Kysymys 9.
Mitä ballistisia materiaaleja EnGarde Finland oikein käyttää?
EnGarde Finlandin tieteellisesti kehitetyt suojaliivit ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu useita käyttötarkoituksia varten. Tämän mahdollistaa useiden kehittyneiden materiaalien yhteiskäyttö, taaten että niiden ominaisuudet täydentävät vaatimustasomme. Tuotteen käytön mukavuus ja käyttötavat ovat kehittyneet rajusti sen jälkeen kun ryhdyimme käyttämään taktisia kuiturakenteita jotka hengittävät, ovat vedenpitäviä sekä tuulenpitäviä.

Ballistisissa paneeleissa käytämme DYNEEMA® -materiaalia, maailman kestävintä kuitua. Saadaksesi lisätietoa DYNEEMA® -materiaalista voit vierailla sivustolla: www.dyneema.com

Kysymys 10.
Myyttekö käytettyjä tai ylivarastoituja liivejä?
Emme. Kaikki liivimme valmistetaan antamaan sinulle paras taattu suoja kaikkina aikoina.

Kysymys 11.
Kuinka ”piilotettavia” liivinne oikein ovat?
Kaikki piiloliivimme valmistetaan sopimaan tarkoitusta varten. Toisin kuin perinteiset liivit, meidän liivimme tarjoavat ohuellakin kerroksella erinomaisen suojauksen. Tämän vuoksi liivimme soveltuvat mainiosti puettavaksi normaaleiden vaatteidesi kanssa. Tämän vuoksi piiloliivimme soveltuvat mainiosti poliiseille, ambulanssin kuljettajille sekä turvahenkilöille joilla on suuri riski joutua puukotetuksi/tuliaseen kohteeksi.